Mine klienter siger ...

"Jeg har lært at give lidt slip på kontrollen"

Jeg kom med et hoved fyldt op af kaotiske tanker/følelser og en krop, som ikke ville være med mere. Ellen har hjulpet mig med at få struktureret mit sind og sat mine udfordinger i perspektiv. Jeg har fået nogle psykologiske redskaber, som kan hjælpe mig med at hjælpe mig selv.

Jeg har lært at give lidt slip på kontrollen, vise mere af mig selv og lade verden komme mere til mig. Jeg har lært at lytte til kroppens signaler og indset de store konsekvenser ved ikke at gøre det.

For mig har det handlet om familiære relationelle konflikter, sorg og stressende arbejdsforhold rodet godt sammen. Ellen har hjulpet med at få det bearbejdet på en rolig, anerkendende og kompetent måde, som har hjulpet mig meget til at komme godt videre på livets landevej.

Per, 58 år

"Terapien hjalp mig til en bedre forståelse af, hvem jeg er som person"

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg var stresset og udkørt, og havde svært ved at overskue hverdagen. Terapien hjalp mig til en bedre forståelse af, hvem jeg er som person. Hvordan små ting i min barndom kan komme til udtryk senere i livet og hvorfor jeg reagerede, som jeg gjorde. Jeg har lært hvordan jeg kan hjælpe mig selv,når jeg står overfor udfordringer, som jeg synes er svære.

Mette, 24 år

"Ellen tog mig ud på en rejse, hvor vi sammen fandt frem til årsagen. "

Jeg opsøgte Ellen, fordi jeg fik angstanfald. Jeg vidste ikke, hvor angsten kom fra. Ellen tog mig ud på en rejse, hvor vi sammen fandt frem til årsagen. I processen var det ikke bare angsten, der forsvandt. Jeg blev også i stand til at identificere dårlige relationer og til at sætte grænser. Jeg er så taknemmelig for alt det, jeg har lært. Det har forandret mit liv. 

Anna, 35 år

"Ellen har hjulpet mig med at se mig selv med nye øjne"

I løbet af min terapi hos Ellen har jeg udviklet mig utrolig meget som person. Jeg har lært så meget om mig selv i hele processen og Ellen har hjulpet mig med at se mig selv med nye øjne. Jeg har følt mig mødt, hørt og forstået, og jeg kan varmt anbefale Ellen til alle der overvejer at gå i terapi.

  Marie, 31 år

"Jeg har kunnet arbejde med de negative sider af min selvopfattelse"

Ellen har givet mig en indsigt i de grundlæggende årsager til mit tanke- og handlemønster, så jeg har kunnet arbejde med de negative sider af min selvopfattelse.

Christine, 67 år

"Da jeg havde været hos Ellen nogle gange, fik jeg mere og mere mod på det at komme videre"

Da jeg henvendte mig, var jeg blevet sagt op efter 15 års ansættelse, og troede min tilværelse var styrtet i grus. Men da jeg havde været hos Ellen nogle gange, fik jeg mere og mere mod på det at komme videre. Jeg fik samtidig øjnene op for nogle gamle problematikker, som jeg havde tumlet med i mange år. Nu er jeg super glad for at jeg henvendte mig, tusind tak og med mod på livet.

Jan, 64 år

Ønsker du at vide mere?